Jennifer Aniston riisuutui nymfomaanina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston on ollut jo pidempään sinkkuna muutamia huhuttuja on-off -suhteita lukuunottamatta. Viime viikolla sitten Jennifer kertoi ettei tarvitse miestä tullakseen raskaaksi.

Tulevaisuudessa Jennifer nähdään valkokankaalla elokuvassa Horrible Bosses, jossa hän näyttelee seksuaalisesti erittäin aktiivista hammaslääkäriä. Nymfomaani roolihahmo esittelee tuoreimpien lehtitietojen mukaan elokuvassa myös paljasta pintaa. Viime viikolla leffaan kuvattiin nimittäin kohtaus, jossa Aniston strippaa miespuoliselle kollegalleen, Us Weekly uutisoi.

Perheenlisäyksestä ja omasta lapsesta jo parin vuoden ajan myös julkisesti haaveillut 41-vuotias Aniston totesi Daily Mirror -lehden mukaan, että maailmassa olevan useita vaihtoehtoja hankkiutua raskaaksi ilman suhdetta miehen kanssa.

– Naiset alkavat viimein ymmärtää ettei heidän tarvitse vakiintua miehen kanssa vain saadakseen lapsen. Ajat ovat muttuneet ja nykyisin meillä on todella paljon vaihtoehtoja verrattuna mitä meidän vanhemmillamme oli. Siihen aikaan ihmisiä jäi lapsettomaksi vain koska he odottivat liian pitkään, Jennifer Aniston kertoi lehdelle.