Chili oli liikaa Ylen aamujuontajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään tulevana viikonloppuna Suomen ensimmäiset chilimessut, kun Naga 2010 -tapahtuma käynnistyy lauantaina. Ohjelmassa on luonnollisesti tulisen ruoan esittelyn ja maistelun lisäksi myös muiden muassa chilinsyönnin MM-kilpailu.

Suomen chiliyhdistyksen puheenjohtaja Janne Alatalo oli tänä aamuna kertomassa tapahtumasta Yleisradion Aamu-TV:n haastattelussa. Haastattelun yhteydessä hän tarjosi juontaja Nicklas Wanckelle mahdollisuutta kokeilla tulista chliä suorassa lähetyksessä. Wancke otti haasteen vastaan.

Juontaja pääsi maistamaan Harold St. Barts Habanero -chiliä, joka ylitti kuitenkin miehen sietokyvyn. Ensimmäisen hymyn jälleen hän alkoi pudistelemaan päätään ja piti pitkän tauon. Lopulta hän totesi kaiken haastateltavan kertoman menneen täysin ohi. Katso hauska video aamun lähetyksestä Yleisradion verkkosivuita tästä.