Christina Aguileran muodot katosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin uuden Bionic-albuminsa julkaissut poptähti Christina Aguilera oli uutukaisensa merkeissä monien viihdemedioiden hampaissa, kun hänen väitettiin kopioineen Lady Gagalta sekä uudistuneen musiikkityylinsä että asuvalikoimansa.

Pian levyn julkaisemisen jälkeen Christina Aguilera kuvattiin normaalia selvästi konservatiivisemmassa asussa, vaikka levyn markkinointi oli kuumimmillaan. Sittemmin Christina katosi hetkeksi otsikoihin, mutta on nyt palannut. Hänen muotonsa ovat tosin samalla jääneet kadoksiin ja nyt amerikkalaisissa viihdelehdissä ihmetellään kadonnutta rintavakoa. Katso kuvat tästä.

Christina ei näytä uusimmissakaan kuvissa glamouria tihkuvalta supertähdeltä. Bionic-levyltä ei ole onnistuttu julkaisemaan vielä yhtään suurempaa hittiä, ja moni pitääkin albumia Aguileran uran käännekohtana ellei uutta hittiä pian saada aikaiseksi.