Madonnalle tarjottu 1.000.000.000 dollaria Las Vegasin keikoistaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Las Vegasin keikkalavat ovat tuoneet monille supertähdille tähtitieteellisiä rahasummia, kun he ovat tehneet kasinoiden kanssa useamman vuoden pituisia sopimuksia. Esimerkiksi Celine Dion, Cher ja Elton John ovat kaikki rypeneet rahassa esiinnyttyään Vegasissa viiden vuoden ajan.

Nyt tuohon joukkoon on liittymässä uusi supertähti, mutta samalla puhutaan aivan toisenlaisista rahasummista. Sadat miljoonat dollarit ovat nyt pikkurahaa, sillä Madonnalle on tarjottu The Sun -lehden mukaan viiden vuoden Las Vegasin keikoista uskomattomat miljardi dollaria, eli tuhat miljoonaa.

Hieman vertailukohtaa antaa se, että vuonna 2007 Madonna teki Live Nation -yhtiön kanssa kymmenen vuoden sopimuksen, jonka arvo oli ”vain” 160 miljoonaa dollaria. Tarkempia tietoja uuden sopimuksen sisällöstä ja mahdollisesta vaikutuksesta Live Nationin sopimukseen brittilehdellä ei vielä ollut. Madonna oli jo valmiiksi maailman neljänneksi eniten ansaitseva viihtdyttäjä, mutta uusi sopimus vie hänet kertaheitolla listan kirkkaaksi ykköseksi.