Inna : Amazing

Singlet · Stara.fi

Romanian viime vuosien mittavan popmenestyksen tuorein tähti Inna nousi hienolla Hot-albumillaan ja sen nimibiisillä taannoin tanssilistojen kärkeen ympäri maailmaa. Maailmalla Innan sinkkuja on julkaistu hieman eri aikoihin, ja Suomen tuorein singlejulkaisu on nyt Amazing.

Uusi single noudattelee hyvin pitkälti Hot-singlen tyyliä kaikilla osa-alueilla. Biitti on edelleen tanakka ja erittäin hyvin rullaava. Pääosassa on kuitenkin yksinkertainen ja hypnoottinen synamelodia, joka muodostaa tälläkin kertaa kappaleen sielun. Toki nyt mukana on myös tunnelmointia latinokitaralla.

Hot-kappaleen koukku muodostui erityisesti sen tarttuvasta synateemasta, mutta Amazing-kappaleessa kokonaisuus on tärkeämpi kuin jokin yksittäinen osa. Innan eteerinen lauluääni yhdistettynä todella tyylikkääseen soundimaailmaan toimii erittäin hyvin.

Pisteet 4/5