JippiKayJei, paljaita rintoja Cheekin uudella videolla! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämä hetken suosituin hiphop-tähti Cheek julkaisi juuri uuden singlen uudelta albumiltaan. JippiKayJei-kappale on ensimmäinen singlelohkaisu 22. syyskuuta julkaistavalta JHT2-levyltä.

Biisin musiikkivideo on saanut osakseen huomiota näyttävyytensä johdosta. Amerikkalaistyyliin videolta ei puutu naiskauneutta eikä myöskään paljasta pintaa. Eräässäkin kohtauksessa videon kaunottaret riisuvat bikiniensä yläosat porealtaassa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Viihdelehti Stara tapasi Cheekin kesällä Tammerfesteillä. Hiphop-tähti kertoi haastattelussa musiikkivideonsa kuvauksista Lahdessa sekä uuden albuminsa totutusta poikkeavasta julkaisuaikataulusta ja materiaalinsa tyylistä. Katso videohaastattelun ensimmäinen osa tästä ja toinen osa tästä.