Kelly Brook sai potkut koska ei flirttaillut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on palkittu muiden muassa maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nykyisin Kelly on jo viihdelehtien vakiotavaraa ympäri maailman ja samalla hän tekee sievoista tiliä myös mainossopimuksillaan.

Taannoin sitten Kelly nähtiin jo toistamiseen alastomana Reebok-kenkämerkin mainoksessa. Britain’s Got Talent -kisan tuomarin pestistä pikapotkut taannoin saanut Kelly on nyt valottanut hieman omaa näkemystään potkuistaan. Hän nimittäin vihjaa saaneensa potkut koska ei flirttaillut tarpeeksi ohjelman luojan ja päätuomari Simon Cowellin kanssa.

– En tiedä flirttailinko hänen kanssaan tarpeeksi. Minulle ilmoitettiin, että sellainen kuului formaattiin. Uskokaa tai älkää, Kelly Brook kertoi The Sun -lehdelle ja totesi olevansa edelleen yhteydessä entisen pomonsa kanssa.

30-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.