BB-Mari esitteli rintavakonsa IRC-Galleriassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Mari löytyy monien muiden asukkaiden tapaan myös IRC-Galleria -verkkoyhteisöstä. Siellä hän käyttää nimimerkkiä mansikka_mari ja on julkaissut runsaasti kuvamateriaalia itsestään.

Galtsussa BB-Mari poseeraa myös seksikkäissä kuvissa esimerkiksi pelkkä pyyhe yllään sekä esittelee myös rintavakonsa kumartaessaan kameraa kohti. Katso kuvat tästä.

Yhteisöissään hän on liittynyt Elämänkatsomus ja filosofia -osastolla ”MÄ OON NIIN LESBO” -yhteisöön ja Rakkaus -osastolla ”Naiset ennen miehiä” -yhteisöön, mikä on sinänsä mielenkiintoista että eilen hän paljasti muille asukkailla kokeilleensa lesboseksiä toisten naisten kanssa. Samalla Mari kuitenkin korosti keskittyvänsä jatkossa vain miehiin.