BB: Yö alkoi hyisissä tunnelmissa – ilo päättyi lyhyeen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen illalla muotinäytös, kun asukkaat olivat pukeutuneet ohjelman vihreisiin teema-asuihin. Leppoisasti alkaneet juhlat päättyivät kuitenkin lyhyeen, kun Isoveli passitti asukkaat yllättäen tehtäväalueelle.

Tämän jälkeen asukkaita tehtäväalueella odottanut ohjaaja antoi asukkaille minuutin aikaa noutaa lämpimiä vaatteita. Pian heille selvisi, että yö joudutaan viettämään ulkosalla. Kaiken lisäksi makuupusseja ei lopulta riittänyt kaikille, koska niitä oli yksi liian vähän. Satu lupasi nukkua ilman makuupussia, mutta miehet vastustivat ajatusta.

Illan aikana BB-Petri ja BB-Satu saivat uudet lempinimet, kun heidän todetiin olevan Matti ja Mervi. BB-Hannu kokkaili myöhäisillan tunteina asukkaille lämmintä evästä retkikeittimellä. Forecan mukaan lämpötila Espoossa laski yön aikana jopa kolmen plusasteeseen, joten yö taisi olla hyinen myös makuupusseissa yöpyneille. Ennen yöpuulle asettumista pihalla koettiin pieni välikohtaus, kun aidan yli lensi pussillinen herne-maissi-paprikaa.