BB-Marian tissipaljastus tyrmistytti asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tiistaista saakka asustanut BB-Maria paljasti perjantai-illan bileissä todellisen syyn siihen miksi hän alunperin haki mukaan realityohjelmaan. Neitokaisen paljastus tyrmistytti keskustelussa mukana olleet Satun ja Hannun.

Muut asukkaat ovat huomanneet, että Maria on ollut talossa alusta saakka kovin poissaoleva, mutta torstaina ja perjantaina hän oli tavallistakin masentuneemman oloinen. Tästä syystä Satu kysyi suoraan haluaisiko Maria lähteä BB-talosta kotiin.

– En mä tiedä. En mä haluaisi lähteä kotiin vittuuntuneena. Mulla on vaan silleen, niinku toi Mari haluaa kans silikonit. Ajattelin että jos se on silleen, että jos kaikilla ei ole, Maria sai sanotuksi varsin epäselvästi.

Tämän jälkeen Satu ja Hannu jatkoivat aiheesta kyselemistä ja halusivat viimein selkeän vastauksen siihen mitä Maria Big Brotherista oikein haki. Vastaus oli todella yllättävä.

– Mä mietin jo silloin kun hain tänne, että jos täällä on joku toinen joka haluaa kans uudet tissit, niin silloin tulee varmaan joku saatanan lama, et jollain lehdellä ei ole varaa maksaa silikoneja kahdelle naiselle. Se kuulostaa pahalta, mutta oon ihan tosissani, Maria tyrmistytti kanssa-asukkaansa.

– Ootsä ihan tosissasi? Haluatsä oikeesti laittaa ne tissit? Mitä ne vi**u maksaa? Satu sai ihmetykseltään kysyttyä.

– Joo haluan. Haluan niin isot kuin saa. Kuusi tai seitsemän tonnia ne maksaa. Tai ehkä viisi tonnia, Maria kertoi kaavailemiensa DD-rintojen hintatietoja.

– Ei täällä ole musaakaan eikä mitään. Tää on ihan vi**n perseestä, Maria totesi vielä ja poistui keskustelusta sisälle taloon.