Jennifer Aniston paljasti rintansa – ryhmäseksiä elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston nähdään pian vierailevana tähtenä entisen kollegansa Courtney Coxin tähdittämässä Puumanainen-televisiosarjassa. Lähitulevaisuudessa hänet nähdään lisäksi jo toistamiseen nakuilemassa elokuvassa.

Taannoin Jennifer Aniston yllätti paljastamalla rintansa The Break Up -elokuvan kuvauksissa, mutta kyseinen kohtaus leikattiin jostain syystä pois lopullisesta elokuvasta. Tästä syystä näyttelijäkaunotar nähtiin valkokankaalla lopulta alastomana vain takaapäin. Anistonia on pidetty paljastelun suhteen varsin tiukkapipoisena, mutta nyt hän haluaa osoittaa osaavansa olla myös estoton tilanteen niin vaatiessa.

Nyt Jennifer Aniston aikoo korjata tilanteen paljastamalla rintansa uudelleen. Hänet nähtiin nimittäin kuluneella viikolla yläosattomissa Judd Apatow’n ohjaaman Wanderlust-elokuvan kuvauksissa, Hollywood Reporter kertoo.

Uudessa leffaroolissaan hänet nähdään harrastamassa seksiä kahden muun naisen kanssa, käyttämässä huumeita sekä sänkyhommissa useiden miesten kanssa. Aiemmin tänä vuonna Jennifer on nähty nakuilemassa muiden muassa Lolavie-hajuveden mainoksessa ja viime vuonna GQ-lehden kansikuvassa.