Christina Aguileralle miljoonatappiot asuntokaupoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera julkaisti taannoin uuden Bionic-albuminsa, jonka menestys ei ole juuri päätä huimannut. Etukäteen levyn todettiin olevan Christinan uran jatkumisen kannalta merkittävä, joten kovin hyvältä tulevaisuus ei sen suhteen näytä.

Supertähti on tehnyt menestyksekkäällä urallaan miljoonien omaisuuden, mutta siitä huolimatta hän on menettämässä miljoonia asuntokaupoillaan. Christina Aguilera on nimittäin kauppaamassa Hollywood Hillsin alueella sijaitsevaa luksuslukaaliaan, mutta se ei ole mennyt kaupaksi halutulla hinnalla. Nyt laulaja onkin joutunut pudottamaan hintapyyntöä seitsennumeroisella summalla. Vuonna 2008 Christinan koti tuli myyntiin 7.995.000 dollarin hintapyynnillä.

Vaatehuoneen Simo lienee konsultoinut neitokaista hintapyynnön sorvaamisessa, mutta siitä huolimatta talo ei ole löytänyt ostajaa. Ilmeisesti Christinalla on kova kiire saada realisoitua asuntonsa rahaksi, sillä nyt hintapyyntöä on pudotettu peräti kahdella miljoonalla dollarilla 5.995.000 dollariin, HousingWatch.com uutisoi. Alunperin Christina osti asunnon Osbournen perheeltä 11,5 miljoonalla, joten hän kärsii kaupoista ainakin viiden ja puolen miljoonan tappiot.