Tarja Turusen uudet levyt juuttuivat varastoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tarja Turusen toinen sooloalbumi What Lies Beneath julkaistaan huomenna 1. syyskuuta. Suomen Universal Musicista johtumattomista syistä levyn lähetykset Ruotsissa sijaitsevasta ENS-keskusvarastosta saatiin käyntiin vasta tänään.

Tästä johtuen osa kauppiaista saa albumit vasta huomenna iltapäivällä tai torstain aikana. Levyjen pitäisi olla kaikilla jälleenmyyjillä hyllyissä viimeistään perjantaina. Fanien iloksi levyltä on nyt lohkottu ensimmäisenä singlenä Until My Last Breath. Turunen on työstänyt levyään muun muassa tuottajakaksikko Colin Ridcharsonin ja Tim Palmerin kanssa. Levy on ensimmäinen jolla Tarja Turunen toimii itse vastaavana tuottajana.

Tarja Turusen ensimmäinen sooloalbumi My Winter Storm julkaistiin vuonna 2007 ja se myi heti ilmestymispäivänään kultaa. Levy on myös myöhemmin rikkonut platinarajaan oikeuttavan 20.000 myydyn levyn rajan. Levyltä julkaistiin muiden muassa singlet I Walk Alone ja Die Alive. Viihdelehti Stara tapasi Turusen hieman ennen albumin julkaisua. Videohaastattelun uusia osia julkaistaan vielä lähipäivinä ja ne löytyvät tästä linkistä.