Hui, Robert Pattinson antoi parran kasvaa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on parissa vuodessa sulattanut miljoonien teinityttöjen sydämet, vaikka kriitikot ovatkin tyrmänneet pääosan hänen roolisuorituksistaan. Kriitikoiden mielipiteistä huolimatta Pattinsonille povataan parhaillaan menestyksekästä uraa näyttelijänä.

Nyt Robert Pattinson on muokannut hieman ulkonäköään ilmeisesti uutta elokuvarooliaan varten, sillä hänet on ikuistettu Beverly Hillsin yössä pitkässä parrassa ja mustassa lippalakissa. Tyttöystävä Kristen Stewart ei ollut tällä kertaa mukana juhlimassa. Katso kuva tästä.

Viihdelehti Stara tapasi Pattinsonin taannoin Yhdysvalloissa, ja haastattelussa näyttelijä kertoi ettei hän halua vielä ottaa vastaan uusia päärooleja. Syyksi ratkaisuunsa Robert kertoi sen, että hän haluaa ensin opiskella näyttelemistä muilta tähdiltä sivurooleja tehden. Lue Pattinsonin haastattelu tästä.