Supertähdet nolosti kiinni rintojen tuijottelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan aika ajoin kuvia, joissa miespuoliset näyttelijät ja muut tähdet ovat niin haltioissaan Hollywood-kaunotarten asuista julkkisjuhlien punaisilla matoilla, että eivät onnistu pitämään katsettaan erossa paljastavista rintamuksista kymmenistä kameroista huolimatta.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut yhteen vuosien varrella ikuistettuja tällaisia arkistokuvia, joissa sekä nais- että miespuoliset supertähdet tuijottelevat naisten rintamuksia. Katso kuvat tästä.

Julkkisten tuijotuskuvien ehdottomia klassikoita ovat erityisesti näyttelijä Dustin Hoffmanin muikea hymy hänen tuijottaessaan Angelina Jolien muotoja sekä Bruce Willisin katse, joka on nauliintunut Halle Berryn rintamukseen. Ikimuistoinen on myös hiphop-tähti P. Diddyn ilme hänen huomatessaan Jessica Bielin etumuksen.