Hymy: Johanna Tukiaiselle vankeustuomio kolmesta pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on ollut tänään leivättömän pöydän ääressä vastaamassa syytteisiin pahoinpitelyistä. Helsingin käräjäoikeus totesi kohujulkkiksen syylliseksi kolmeen pahoinpitelyyn ja kahteen haitantekoon virkamiehelle.

Käräjäoikeus langetti näistä rikoksista Tukiaiselle neljän kuukauden ehdollisen vankeustuomion ja määräsi hänet maksamaan 1.700 euroa korvauksia naisuhrilleen, Hymy-lehti raportoi. Koska tuomio määrättiin ehdollisena, ei Tukiainen ei joudu varsinaiseen vankilaan, ellei syyllisty lähiaikoina uusiin rikoksiin. Koeaika jatkuu ensi vuoden loppuun saakka.

Tukiaiselle vaadittiin oikeudessa myös lähestymiskieltoa, mutta sitä käräjäoikeus ei myöntänyt. Kohujulkkis voi halutessaan valittaa tuomiostaan hovioikeuteen.