Johanna Tukiainen yllätti: ”Arto on täysi vitsi. Menin kihloihin vain kostoksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen tuomittiin eilen Helsingin käräjäoikeudessa ehdolliseen vankeuteen, korvauksiin ja pitkään koeaikaan. Viihdelehti Stara sai yhteyden kohujulkkikseen heti tuoreeltaan. Tuksu paljasti yllättäen haastattelussa olevansa sinkku.

– Mä oon sinkku. En mä ikinä mitään Artoa halunnut. Sehän on täysi vitsi! Kihloihinkin mä menin sen kanssa vaan kostoksi mun exälle Mikalle, Johanna Tukiainen paljasti yllättäen Staralle.

Kysymys, koska Johanna Tukiainen rauhoittuu ja alkaa elämään tavallista kuolevaisten elämää, vetää naisen mietteliääksi.

– No kai sitten kun mä löydän elämäni prinssin. Mä haluan tulevaisuudessa miehen, lapsia, eläimiä, maalaisasunnon ja kaupunkiasunnon ja paljon ulkomaanmatkoja. Ei mulle mikään taviselämä riittäiskään, parasta olisi löytää miljonäärimies Miamista, sellanenhan mulla jo kerran olikin, Tuksu unelmoi.

– Mut mulla on nyt kiikarissa yks 40-vuotias ruotsalainen valokuvaaja, jonka kanssa mulla on romanssi. Se otti musta upeita rohkeita kuvia just pari päivää sitten, nainen toteaa haastattelun lopuksi.