Johanna Tukiainen Staralle: ”Tiesin, että saan vankeutta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara jutusteli valtakunnan suurimman kohujulkkiksen, Johanna Tukiaisen, kanssa tuoreeltaan hänen eilen saamansa ehdollisen vankeusrangaistuksensa jälkeen. Tuksu kertoi viihdelehdelle olleensa jo etukäteen tietoinen tulevasta tuomiosta.

– Kyllä mä tiesin jo mennessä sinne, ettei tästä ilman ehdollista selviä, Johanna Tukiainen kertoi Staralle.

Monissa liemissä keitetty Johanna suhtautui rauhallisesti saamaansa tuomioon, mutta kertoi olevansa pettynyt ex-avomiehensä Mikan hakemaan vankeusrangaistukseen ja lähestymiskieltoon. Lisäksi hän toteaa perheensä ottaneen uutiset rauhallisin mielin vastaan.

– Vanhemmat otti asian tosi rauhallisesti. Rakas siskoni Julia on raivoissaan mun ex-miehelle Mikalle, kun se vaati vankeutta mulle sekä lähestymiskieltoa. Mika ja Julia oli vuosi sitten yhdessä lomallakin Lanzarotella, kun en halunnut että se lähtee jonkun muun naisen matkaan sinne, niin laitoin Julian sen seuraksi, ja nyt se puukottaa mua selkään. Mä en kaipaa Mikaa enää tän jälkeen, se on kusipää, Tukiainen vuodatti.