Tarja Turunen paljasti pahimman pelkonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekästä soolouraa Nightwish-yhtyeen pestinsä jälkeen tehnyt laulaja Tarja Turunen julkaisi uuden What Lies Beneath -albuminsa 1. syyskuuta. Viihdelehti Staran Chaos Tube -ryhmä tapasi hänet äskettäin haastattelun merkeissä.

Haastattelussa Turunen kertoi ettei pelkää lainkaan esiintymisiä, jotka ovat hänelle yleensä vain upeita kokemuksia.

– Ei siinä ole minkäännäköisiä pelkotiloja. Päinvastoin se on valtava nautinto. Jännittää toki aina ennen konserttia, mutta se jännitys tuo siihen sellaista omaa latausta ja keskittymistä. Sillä ei ole mitään tekemistä pelkojen kanssa, Tarja Turunen kertoo haastattelussa.

Lopulta pienen miettimisen jälkeen suosikkilaulaja löysi itsestään myös ainakin yhden pelon.

– Pelko on todella vahva sana itsessään. Pelko. En pelkää edes pimeää… Hämähäkkejä! Se on muuten semmoinen, että niitä pelkään ihan oikeasti ja se on jo fobian puolella. Ne ovat ihan hirveitä. Argentiinassa on isoja hämähäkkejä. Hyvä että pysytyn katsomaan edes televisiota, jos siellä tulee jotain hämähäkin kuvia. Jos tulee jotain luntodokumentteja niin kanava kääntyy, Turunen paljasti.

Katso tämä haastattelu kokonaisuudessaan videona tästä.