Tarja Turusen ikimuistettavin fanilahja: ”Minulta pääsi itku”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekästä soolouraa Nightwish-yhtyeen pestinsä jälkeen tehnyt laulaja Tarja Turunen julkaisi uuden What Lies Beneath -albuminsa 1. syyskuuta. Viihdelehti Staran Chaos Tube -ryhmä tapasi hänet äskettäin haastattelun merkeissä.

– Mulla on ihan mahtavia faneja, ja mitä kaikkea mä oonkaan saanut heiltä lahjoina. Liikuttavin asia on ehkä ollut se, että sain sellaisen sertifikaatin, että Tarja Soile Susanna Turunen Cabuli on kummina valkohain poikaselle Kanadassa. Minultahan pääsi itku, kun se oli niin liikuttava, että fanit olivat tiedostaneet semmoisenkin asian, Tarja Turunen kertoi.

Valkohai ei ole kuitenkaan ainoa merenelävä, jonka kummiksi suosikkilaulaja on päätynyt.

– Tuolla Slovenian rannikolla on Tarja-niminen delfiini, joka sai nimensä jo joku viisi vuotta sitten. Slovenialaiset fanit kirjoittavat minulle ja lähettävät Tarja-delfiinistä valokuvia. Tarja on kuulemma matkustaja, niinkuin minäkin. Joskus se tulee paikan päälle ja joinain vuosina ei. Olisi ihan mahtava nähdä se, Turunen kertoo.

Katso tämä haastattelu kokonaisuudessaan videona tästä.