Leffa floppasi rajusti – Jennifer Aniston murtui itkuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston nähdään pian valkokankailla uudessa Vaihtamalla paranee -elokuvassaan. Leffa saa Suomessa ensi-iltansa perjantaina 17. syyskuuta, mutta muualla maailmassa se on ehtinyt jo flopata rajusti.

Elokuvalle oli etukäteen asetettu suuria odotuksia, mutta se ei yltänyt lähellekään tavoitteitaan. Yhdysvalloissa elokuva tuotti avausviikonloppunaan vaivaiset 5,2 miljoonaa, joka on todellinen floppitulos. Leffalistallakin elokuva oli vasta kahdeksas.

Elokuvalla on suuri merkitys Jennifer Anistonin elokuvauralle, sillä häneltä ei ole viime vuosina hittileffoja nähty. Esimerkiksi taannoinen The Bounty Hunter oli sekin floppi. People-lehden mukaan Aniston murtuikin itkuun luettuaan elokuvansa tyrmääviä ja ilkeitäkin arvosteluja, koska hän oli odottanut leffasta näyttelijäuransa pelastajaa.