Adam Lambert Suomeen marraskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen poptähti Adam Lambert käväisi taannoin Suomessa, mutta tuolloin lyhyt vierailu ei pitänyt sisällään lainkaan varsinaista keikkaa. Nyt asiaan on viimein tulossa korjaus, kun American Idol -tähti saapuu konsertoimaan Suomeen.

Chaos Tube -blogin mukaan laulajan fanit ovat saaneet varmistuksen siihen, että Adam Lambert saapuu esiintymään täkäläisille faneilleen 24. syyskuuta alkavalla Glam Nation Tour -kiertueellaan. Keikkapäivä on tällä tietoa 6. marraskuuta. Tukholmassa Lambert esiintyy 11. marraskuuta, eli Suomen keikan tai keikkojen jälkeen.

Suomen konserttia ei ole kuitenkaan vielä virallisesti vahvistettu. Viihdelehti Stara tapasi Adamin hänen edellisellä Suomen vierailullaan ja sitä ennen pirautti miehelle kotiin Los Angelesiin. Puhelinhaastattelun voi kuunnella tästä tai tästä alta:

[quicktime]https://www.stara.fi/podcast/stara_podcast_170.mp3[/quicktime]