BB-Petri tyrmistytti: Piti eläinrääkkäystä hauskana!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon naiset Marikaa lukuunottamatta ovat edelleen ulkosalla, koska he eivät onnistuneet eilen pelastautumaan kuvitteelliselta autiolta saarelta. Miehet ja BB-Marika ovat sen sijaan olleet eilisestä lähtien sisätiloissa ja saivat eilen myös poreallasbileet muiden viettäessä yönsä ulkona.

Miesten juttu ovat liikkuneet pääosin varsin miehisellä alueella, kun keskustelunaiheina ovat olleet erityisesti seksi ja naiset. Tänään puheeksi tulivat myös eläimet ja eläinrääkkäys. Tässä keskustelussa BB-Petri paljasti seikan, joka järkytti erityisesti Hannua. Petri piti nimittäin eläinten kidutusta hauskana.

Petri kertoi omasta mielestään hauskan tarinan ystävästään, joka oli kiduttanut rottia kaatopaikalla. Rotan päälle oli kaadettu bensaa ja se oli sytytetty tuleen. Palavana ympäri kaatopaikkaa juossut eläin oli lopulta tapettu ampumalla. Hannu ei ollut Petrin kanssa samaa mieltä tarinan hauskuudesta.

– On vähän liian roisia touhua. Täällä ei kannata tuollaisia sanoa. No onneksi kyse oli ystävästä eikä sinusta, hän sanoi huokaisten, Hannu kommentoi tarinaa Ilta-Sanomien mukaan.