BB-Mia: ”Luulin Justin Bieberiä tytöksi”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa odotellaan parhaillaan hermostuneina illan suoraa lähetystä ja häätöäänestyksen tulosten julkistamista. Asukkaat eivät vielä tiedä, että illalla taloon astelee neljä uutta asukasta. Iltapäivää kulutettiin olohuoneessa muiden muassa musiikkiaiheisella keskustelulla.

– Tiedättekö sen Usherin tai Ludacrisin biisin? Mä luulin, että siinä oli joku tyttö taustalaulajana, mutta se olikin Justin Bieber. Olikohan se toinen Usher vai Ludacris? Onkohan Ludacris tehnyt paljonkin sen kanssa yhteistyötä? Jännä yhdistelmä, BB-Mia pohti ääneen.

Mia tarkoitti ilmeisesti Bieberin ja Ludacrisin yhdessä levyttämää Baby-kappaletta.

– Justin Bieber on ollut varmaan paskat housuissa Ludacrisin kanssa, BB-Hannu arveli.

Tämän jälkeen keskustelu kääntyi Yhdysvaltojen poikkeaviin ikärajoihin erityisesti ajokortin ja alkoholin suhteen. BB-Niko naureskeli, että Yhdysvalloissa nuori pariskunta voi mennä naimisiin ilman että saa juoda alkoholia omissa häissään. Samalla Hannu huomautti, ettei BB-Ksenia saisi vielä nauttia alkoholia Yhdysvalloissa. Aiemmin päivällä asukkaat vitsailivat, että BB-talossa Ksenian alkoholiannoksia tulisi pienentää.