BB: Miehet iskivät heti silmänsä uuteen BB-kaunottareen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saadaan tänään neljä uutta asukasta, joista ensimmäisenä taloon muutti BB-Ellinoora. Hänen lisäkseen taloon tulevat kihlauksensa asukkailta salaavat BB-Esa-Tapio ja BB-Riikka sekä neljäs tulokas BB-Vilhelmiina.

Ellinooran seurustelee siviilissä, joten hänen poikaystävänsä ei varmastikaan ollut kovinkaan innokas päästämään tyttöystävänsä BB-talon komistusten keskuuteen. Heistä BB-Petri iskikin välittömästi silmänsä näyttävään vaaleaan kaunottareen ja on hakeutunut ensimmäisistä minuuteista lähtien toistuvasti neitokaisen seuraan.

Samaa kaavaa on toteuttanut myös toinen komistus BB-Paul, joka on kuunnellut intensiivisesti tulokkaan tarinoita lähietäisyydeltä. Nukkumajärjestelyistä puhuttaessa BB-Satu ehdotti, että Ellinoora ottaisi hetkeä aiemmin Marilta vapautuneen paikan Paulin vieressä. Ellinoora kuitenkin kieltäytyi kunniasta todeten, että hän seurustelee siviilissä.