Sotilaspoliisi BB-Riikka huijasi asukkaita: ”Olen sinkku”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kaikki uudet asukkaat ovat nyt saapuneet tälle illalle, kun myös BB-Riikka pääsi viimein taloon. Hetkeä aiemmin taloon oli astellut BB-Vilhelmiina, joka pääsi livahtamaan sisään siten että kaikki asukkaat eivät edes huomanneet häntä.

Riikan saapuminen kuitenkin huomattiin, ja vanhat asukkaat ihmettelivät kuinka paljon asukkaita taloon oikein mahtuukaan. Viimeisen tulokkaan huomatessaan BB-Petri vaatikin oven sulkemista.

– Laittakaa se ovi nyt kiinni! Kohta on bileet, Petri huusi.

– Enää ei tuu ketään. Vai tulisko vielä yksi mies. Meitä on jo 16, BB-Niko totesi.

Esittelykierroksella BB-Riikka kertoi olevansa Kouvolasta kotoisin oleva kahvilantäti, joka työskentelee Coffee Housessa. Hän harrastaa valssia ja on mukana tanssiryhmä Tigersissä. BB-Hannu totesi heti nähneensä Riikan keikalla armeija-aikanaan. Samalla Riikka paljasti käyneensä itsekin armeijan ja olleensa sotilaspoliisina Vekarajärvellä. Todellisuudessa hän seurustelee taloon hetkeä aiemmin marssineen Esa-Tapion kanssa, mutta asukkaille hän kertoi salatehtävänsä mukaisesti olevansa sinkku.