BB-Satu paljasti jääneensä kiinni rattijuopumuksesta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokaudella kuultiin tänään jo kauden toinen tunnustus rattijuopumuksesta. Pian kauden alkamisen jälkeen BB-Ksenia paljasti ajaneensa autolla heti viinanhuuruisen yön jälkeisenä aamuna autolla ja kolaroineensa sen tolppaan. Tänään myös BB-Satu paljasti rattijuopumuksen.

– Nyt te saatte sellaisen kuvan, että mä ajaisin aina juovuksissa. On siitä jo muutama vuosi aikaa kun tulin töistä ja oli kesäaika. Tykkään silloin ajaa skootterilla. Työkaverit sanoi että käydään yhdellä kaljalla, ja tietenkin lähdin. Ajattelin että juon sen yhden ja lähden sit kotiin, Satu kertoi.

– Kahden jälkeen join sit enemmän ja sit Metukka (Satu) otti vieläkin enemmän. Mä ajoin sit sen skootterin kotio ja menin maate. Sit kaverit soitti että missä sä meet ja et täällä on bileet. Ne sanoi että ota taksi alle. Mä ajattelin, että taksi maksaa kuitenkin 15 euroa ja että kun mä pääsin kotiin niin kyllä mä pääsen takaisinkin. Sit kun menin ulos niin valot vilkkui ja huudettiin seis. Sit mut vietiin asemalle. En muista mitä puhalsin. Olin mä silloin jo yli 30-vuotias, Satu päätti tarinansa.