BB-Vilhelmiina yllätti asukkaat: ”Mistä sä tulit?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother sai hetki sitten jo kolmannen uuden asukkaan tälle illalle, kun BB-Vilhelmiina asteli yllättäen taloon. Asukkaat olivat parhaillaan tenttaamassa Esa-Tapiota tämän elämästä, kun talon ovi yllättäen aukesi ja Vilhelmiina asteli sisään.

– Sä olit kyllä yllätys kun säkin tupsahdit. Ootko sä tietoinen yhtään mistään, BB-Marika tiedusteli ja antoi pikaisen raportin illan tapahtumista.

Vilhelmiina saapui taloon kuin varkain, sillä kaikki asukkaat eivät edes huomanneet hänen saapumistaan eivätkä siten saapuneet edes tervehtimään häntä.

– Mistä sä äsken tulit? Niko yllättyi kun uusi neitokainen asteli yllättäen olohuoneen puolelle.

Seuraavaksi oli vuorossa esittelykierros, jossa Vilhelmiina kertoi olevansa 23-vuotias jyväskyläläinen baarimikko ja sinkku. Hän harrastaa juoksemista ja kuntosalilla käyntiä. Kotona häntä odottaa koira, joka on parhaillaan mummolassa hoidossa. 24-vuotispäiväänsä Vilhelmiina viettää 9. marraskuuta, eli hänenkin syntymäpäiviään vietetään mahdollisesti BB-talossa.