BB-Riikalla tänään synttärit – bileet alkoivat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina kolmen muun uuden asukkaan kanssa muuttanut BB-Riikka viettää tänään syntymäpäiväänsä. Neitokainen sai kuin saikin ennakko-odotusten mukaisesti itselleen synttäribileet, jotka ovat juuri alkaneet.

Asukkaat komennnettiin hetkeksi toisaalle, ja heidän palattuaan BB-talon olohuoneeseen oli tuotu ilmapalloja ja monenlaista muuta juhlakoristelua sekä tietenkin myös pikkusuolaista. Alkoholia asukkaat eivät ole ainakaan vielä saaneet, joten meno on vielä hillittyä.

Hetki sitten asukkaat lauloivat Riikalle ”Hyvää syntymäpäivää”, jonka jälkeen synttärisankari kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Sieltä palattuaan hänellä oli hyviä uutisia.

– Ohjeistus. Kaikille ykköset päälle ja pakkelia naamaan. Nyt juhlimaan! Riikka innosti muita.