BB: Kaikki paljastivat rintansa alkoholin toivossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat esittivät eilen toisiaan, mikä toi eteen muutamia varsin hauskoja tilanteita. Ninon ja Mian väliset riidat olivat illan aikana jo väistyneet, kun asukkaat yrittivät keksiä tapoja saada alkoholijuomia.

– Me ei saada siideriä ennen kuin sä näytät tissit, BB-Petri yllytti Satua esittänyttä Habibia.

– Nyt tissikortti kehiin, BB-Marika komppasi muita.

Viimein Habib suostui paljastamaan Satu-hahmonsa rinnat, mikäli muut laulaisivat hänelle Tauskin Sinä vain -kappaletta. Näin tapahtuikin, ja muiden yllyttämänä Habib-Satu paljasti paitansa sisällön huutomyrskyn saattelemana. Juomia ei kuitenkaan vieläkään tullut, joten myös Niko-Ksenia rohkeni paljastaa karvaisen rintansa.

– Jos nyt näytetään tissit ovelle ja ne on hyviä tissejä, niin Isoveli palkitsee meidät tupakalla ja alkoholilla, BB-Ville ilmoitti asukkaille.

Tämän jälkeen koko joukko miehineen ja naisineen suuntasi pihamaan lasiovelle ja paljasti sen edessä rintansa. Aivan heti tempauksen jälkeen drinkkiä ei kuitenkaan vielä herunut.