Mitä ihmettä? BB-Vilhelmiina treffeillä kesken kauden

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon pihamaalla asustava ”pönttö” on käskyttänyt viime päivinä Hannua ja Vilhelmiinaa erilaisiin tehtäviin, joiden on ollut määrä murentaa talon salapariskunnan, Riikan ja Esa-Tapion suhdetta.

Annetut tehtävät on pääosin onnistuttu suorittamaan kunnialla, mutta kihlapari ei ole niistä ottanut itseensä. BB-Vilhelmiina onnistui hakemaan Esa-Tapion tansimaan kaksi kertaa toissailtaisissa bileissä. Tästä syystä hän sai eilen illalla myös luvatun palkkion.

Vilhelmiinan palkinto oli treffit ”pöntön” kanssa. Tapaaminen ei ollut kovin antoisa, mutta neitokainen sai sentään nauttia linnunpöntöstä löytämäänsä juomaa. Samaan aikaan muut asukkaat olivat jo menossa yöpuulle, joten rommishotti tuli sopivasti yömyssyksi. Siinä ei ollut kuitenkaan vielä kaikki, sillä Vilhelmiinalle luvattiin myös limukone hänen lähtiessään talosta.