BB-Hannu tyrmistyy tänä iltana – ihastui Riikkaan?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viime sunnuntaista saakka asunut BB-Riikka on tosielämässä kihloissa samaan aikaan taloon astelleen Esa-Tapion kanssa. Muut asukkaat eivät kuitenkaan tiedä suhteesta, ja Isoveli on viikon aikana yrittänyt saada säröä parin suhteeseen.

Erityisesti BB-Hannu vaikuttaa olevan kiinnostunut Riikasta myös romanttisessa mielessä, sillä hän ja Riikka ovat käyneet henkeviä keskusteluja ja Hannu on muutenkin osoittanut mielenkiintoa tummaa kaunotarta kohtaan. Eilen järjestetyissä bileissä BB-Esa-Tapio ja Riikka uskaltautuivat viimein ottamaan kontaktia toisiinsa muiden asukkaiden nähden.

Esa-Tapio rohkaistui hakemaan kihlattunsa tanssimaan, eivätkä muut asukkaat aavistaneet heidän olevan pariskunta. Samalla mies tiedusteli kuka talon miehistä olisi Riikan mielestä kiinnostava, ja tämä vastasi suoralta kädeltä että mies olisi Hannu. Hannu tanssittikin illan aikana Riikkaa, mutta tänään hän tulee kuitenkin pettymään. Illalla nimittäin muille asukkaille paljastetaan, että Esa-Tapio ja Riikka ovat pariskunta.