BB: Salapari erotettiin toisistaan – Riikka jäi taloon Hannun luo

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähdään tänään asukkaiden kannalta yllättävä käänne, kun taloon viime sunnuntaina muuttanut salapari BB-Esa-Tapio ja BB-Riikka paljastavat seurustelunsa muille asukkaille. Heidän salatehtävänsä on siten suoritettu onnistuneesti.

Samalla kihlapari erotetaan, sillä Esa-Tapio sai tänään lähtöpassit talosta. Riikka ei poistunut kihlattunsa kanssa, vaan hän jäi taloon. Asukkaat olivat tyrmistyneitä yllättävästä käänteestä ja ihmettelivät kovasti miksi Riikka jäi taloon Esa-Tapion lähdettyä. Riikalle lähtö oli kova paikka ja hän vuodattikin kyyneleitä hyvästeltyään poikaystävänsä toistaiseksi.

Tilanteesta voi muodostua vielä herkullinen, sillä Riikan ja Hannun välillä on ollut ilmassa jonkinlaista säkenöintiä ja Riikka kertoi myös Esa-Tapiolle Hannun olevan asukkaista kiinnostavin. Tämän lisäksi Isoveli on käskyttänyt Hannua muiden muassa kehumaan Riikkaa ja hänen silmiään kauniiksi.