BB-Habib haukkui Yhdysvallat: ”Haluaa vain sotia muiden kanssa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa suoritetaan parhaillaan kansainvälistä viikkotehtävää, ja eilen puheenaiheena oli muiden muassa Yhdysvallat. Afganistanilaissyntyinen BB-Habib kritisoi samalla voimakkaasti supervallan sotatoimia ja sotien motiiveja.

BB-Paul sai toimia keskustelun isäntänä, ja ensimmäisenä jokaisen tuli kertoa mielipiteensä Yhdysvalloista. Asukkaat ottivat esiin muiden muassa viihdeteollisuuden ja liikalihavuuden, mutta Habibilla oli mielessä hieman toisenlaiset asiat. Hänen mielestään maata vaivasi sodan-, rahan- ja vallanhimot.

– Se ei pyri rauhaan, vaan haluaa koko ajan sotia muiden kanssa. Ei se mieti muita ihmisiä, se vaan itseään, ainakin mun mielestä, Habib totesi ohjelman verkkosivujen mukaan.

Nino oli Habibin kanssa samoilla linjoilla ja muisteli esimerkiksi WTC-iskuja ja totesi niiden antaneen Yhdysvalloille opetuksen. Lisäksi Nino korosti maassa yleistä liikalihavuutta.