Nina Moric vilautti paljasta alapäätään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Euroopan kuumimpia mallikaunottaria on viime aikoina ollut Nina Moric, joka alkaa tosin nykyisin olemaan jo hieman yläikäinen tekemään uutta nousua kansainvälisillä markkinoilla. 34-vuotias kaunotar on nyt noussut pitkästä aikaa otsikoihin ympäri maailmaa.

Tällä kertaa Moric on joutunut paparazzien tähtäimiin noustessaan tila-autostaan punaiseen pikkumekkoon sonnustautuneena. Autosta noustessaan hänen mekkonsa nousi vesirajan yläpuolelle, jolloin kuvaajat tulivat ikuistaneeksi mallikaunottaren intiimin ruumiinosan ilman alushousuja. Katso kuvat tästä.

34-vuotias kroatialaissyntyinen Nina Moric opiskeli nuorempana lakimieheksi, mutta siirtyi malliuralle voitettuaan Elle-lehden järjestämän Look of the Year -mallikilpailun vuonna 1996. Maailmanlaajuisessa kisassa hän sijoittui kolmanneksi. Los Angelesiin muuttanut kaunotar valittiin vuonna 2000 Ricky Martinin Livin’ La Vida Loca -musiikkivideon tähdeksi ja samana vuonna hän julkaisi myös oman debyyttisinglensä. Näyttelijänä hän oli ehdolla The Mask -elokuvaan vuonna 1994, mutta häntä ei lopulta valittu rooliin.