Jennifer Aniston floppasi nyt myös televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston nähdään nyt Suomessakin valkokankailla uudessa Vaihtamalla paranee -elokuvassaan. Maailmalla elokuva floppari rajusti, eikä onnistunut pääsemään lähellekään odotettuja katsojalukuja.

Nyt Jennifer Aniston on joutunut samanlaiseen tilanteeseen myös television puolella. Hänet kiinnitettiin taannoin suuren mediakohun saattelemana vierailijaksi Frendit-kollegansa Courtney Coxin tähdittämään Puumanainen-televisiosarjaan. Anistonin vierailulle asetettiin kovat odotukset, kun Frendit-tähdet nähtiin yhdessä nyt ensimmäistä kertaa vuosiin.

Keskiviikkona Yhdysvalloissa esitetty jakso sai vain 8,3 miljoonaa katsojaa, kun samaan aikaan esitetty Modern Family veti ruutujen ääreen 12,6 miljoonaa katsojaa. Anistonin vierailu oli vasta katsojatilaston kolmas, eli se ei lunastanut suuria odotuksia.

Jennifer Anistonilta ei ole viime vuosina hittileffoja nähty. Esimerkiksi taannoinen The Bounty Hunter oli sekin floppi. People-lehden mukaan Aniston murtuikin itkuun luettuaan uusimman elokuvansa tyrmääviä ja ilkeitäkin arvosteluja, koska hän oli odottanut leffasta näyttelijäuransa pelastajaa.