BB: Ville syyllistynyt sopimusrikkomukseen – jatko vaakalaudalla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa kerrottiin hetki sitten, että kisassa mukana oleva BB-Ville on joutunut ongelmiin. Kyse ei ole varsinaisesta sääntörikkomuksesta, vaan merkittävästi vakavammasta asiasta. Hänen epäillään nimittäin rikkoneen ohjelman kanssa tekemäänsä sopimusta.

Ohjelmassa ei vielä kerrottu tarkempia tietoja tapauksesta, mutta katsojille näytettiin päiväkirjahuoneesta tilanne, jossa Ville sai asian tietoonsa. Samalla hänelle kerrottiin, että rikkomuksesta seuraa rangaistus alkavalla viikolla. Viikon teemana tulee olemaan farmiviikko.

Aiemmin esimerkiksi BB-Mariaa epäiltiin sopimusrikkomuksesta, sillä hän oli lehtitietojen mukaan vihjannut ulkopuolisille päässeensä Big Brotheriin ja sen varjolla saanut itselleen muiden muassa erilaisia kauneushoitoja. Tapauksista ei ole Marian häädön jälkeen kuitenkaan enää juuri kuultu tarkemmin.