Toinen häätö yllätti asukkaat – BB-Riikka ulos ”frisbeen takia”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin tänään kaksi asukasta. Ensimmäisenä kotimatkalle lähti BB-Habib, joka ei ottanut häätöään kovin raskaasti. Hänen jälkeensä perässä seurasi myös BB-Riikka, joka ehti olla talossa vain parin viikon ajan.

Riikka suuntasi Big Brotheriin alunperin yhdessä kihlattunsa Esa-Tapion kanssa suorittamaan salatehtävää. Tosielämän pariskunta onnistui salaamaan suhteensa ja kihlauksensa viikon ajan muilta asukkaita, eli he saivat suoritettua salatehtävän onnistuneesti.

Tehtävän jälkeen BB-Esa-Tapio passitettiin kotiin ja Riikka jäi asumaan taloon. Nyt häädön myötä Riikka pääsi taas rakkaansa kainaloon. Esa-Tapio olikin ottamassa Riikkaa vastaan studiossa ja antoi kihlatulleen lämpimän halauksen.

– Huono fiilis. Olisin halunnut vielä jäädä jatkamaan matkaa. Kyllä mä vähän arvasin että näin kävisi. Jos mä olisin saanut sen hiton frisbeen sinne koriin, niin mä olisin ollut päällikkö enkä olisi joutunut kotiin, Riikka kommentoi häätöään studiossa, Riikka viittasi päällikkökilpailuun ja päällikkyyden tuomaan immuniteettiin.