BB-asukkaat sekoilivat umpihumalassa – poreallas ja päiväkirjahuone oksennuksessa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin viime yönä tuotantokauden tähän mennessä railakkaimmat bileet. Vasta suoran häätölähetyksen jälkeen alkaneet juhlat järjestettiin talopäällikkö Nikon toivomuksesta, ja alkoholituotteita oli tarjolla runsaasti.

Tulos oli juomatarjoilun mukainen, sillä asukkaat ottivat kosteista bileistään kaiken irti. Tähän saakka varsin pidättyväinen BB-Ellinoora yllätti sekä nettikatsojat että asukkaat. Hän ryhtyi nimittäin suutelemaan talon muita tyttöjä ja tuli lopulta oksentaneeksi porealtaaseen, joka joutuikin lopulta käyttökieltoon. Lisäksi Ellinoora oksensi päiväkirjahuoneeseen, josta hänet kannettiin sammumispisteessä nukkumaan sohvalle.

Rankassa juhlakunnossa oli myös 19-vuotias jyväskyläläinen BB-Ksenia, joka löysi tällä kertaa sielunkumppaninsa Paulista. Pari suuteli porealtaassa intohimoisesti ja pitkään. Edellisissä hieman kosteammissa bileissä Ksenia suuteli pitkään Marikan kanssa. Myös Ksenia sammui ja lopulta oksensi itsensä päälle.