BB-Ellinoora tissit paljaana päiväkirjahuoneessa: ”En muista mitään!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin viime yönä harvinaiset rajut juhlat, joiden tiimellyksessä koko talo oli kirjaimellisesti oksennuksessa. Hetki sitten asukkaat heräsivät joukolla ja useimmille naisasukkaille yön tapahtumat tulivat täytenä yllätyksenä.

– Mitä mä tässä nukun? BB-Ellinoora ihmetteli ensimmäiseksi herättyään sohvalta.

Asukkaiden hyvinvoinnista yön ajan huolehtinut BB-Vilhelmiina ryhtyi tämän jälkeen valottamaan asukkaille vauhdikkaan yön tapahtumia. Erityisen tarkan selvityksen sai Ellinoora.

– Sä oksensit paljuun ja sen jälkeen sut kuskattiin olohuoneeseen, jonne sä sammuit. Sä nukuit siinä oksennuksessa. Palju suljettiin siksi kun sä oksensit siihen, Vilhelmiina kertoi Ellinooralle.

– Sit sä olit ilman yläosaa tuolla päiväkirjahuoneessa. Kun pojat tuli sinne niin sä olit sammuneena sikiöasennossa. Sä joit ehkä puolitoista tuntia ja olit v**un kännissä. Pussailit tyttöjä ja menit päiväkirjahuoneeseen. Oksensit siellä maton ja sohvan ja sieltä sut kannettiin nukkumaan. Niko oksensi tuohon päiväkirjahuoneen välikköön. Me ollaan siivottu ne. Mä oon itse nukkunut ehkä kaksi tuntia, Vilhelmiina jatkoi.

– Ei v**tu mä en muista mitään. Mulla on lähtenyt muisti ihan kokonaan, Ellinoora totesi.

– Sit käskettiin että ”mikrofonit laitetaan tuohon ja Ellinoora laittaa yläosat päälle”. Se mun patja oli aivan oksennuksessa, Satu naureskeli.

– Tissit vilkkui koko illan ihan hullun lailla, BB-Hannu totesi.

– Miten sä voit sammua pk-huoneeseen. Ja vielä ilman yläosaa? Nino ihmetteli.

BB-Ksenia kierähti sohvalta lattialle, josta hän ei päässyt enää ylös.

– Ei v**tu mä en pysty käyttämään mun jalkaa kun tähän sattuu. Mun perse ei toimi. Mikä mun perseessä on kun siihen sattuu, Ksenia valitti edelleen bikineihin pukeutuneena.