BB: Hannu ja Vilhelmiina palkittiin – sviittiin yhdessä!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin viime yönä kauden tähän saakka rajuimpia bileitä, ja esimerkiksi oksennusta oli ympäri taloa. Muiden örveltäessä BB-Hannu ja BB-Vilhelmiina yrittivät parhaansa mukaan pitää toisista huolta.

Vilhelmiina ja Hannu siivosivat aamuun saakka muiden asukkaiden oksennuksia pitkin taloa ja pesivät oksennusta myös asukkaiden kasvoilta, vaatteista ja hiuksista. Nyt he ovat saaneet ansaitsemansa kiitoksen, kun Isoveli komensi muut asukkaat ulos. Hannu ja Vilhelmiina saivat jäädä sisään.

– Me saadaan poistua tuonne sviittiin kun noi on ensin poistunut ulos. Siellä on meille ruokaa ja saadaan nukuttua. Päiväunikielto ei ole meille nyt voimassa. Mun mielestä Ville ja Paul olisi saanut tulla kans tänne, Hannu kertoi.

– Joo. ne oli siellä kuitenkin kanssa koko ajan, Vilhelmiina komppasi.