BB-Ville jo valmis häätöön? Rikkoo tahallaan sääntöjä

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talossa asuvalle Villelle ilmoitettiin, että hän on syyllistynyt sopimusrikkomukseen. Kyse ei siis ole BB-talon sääntörikkomuksesta, vaan Villen ja tuotantoyhtiön välisen sopimuksen rikkomisesta. Rangaistus luvattiin antaa myöhemmin.

BB-Ville voi mahdollisesti saada talosta myös lähtöpassit. Miehen käytökseen ilmoitus on vaikuttanut selvästi. Hän on nimittäin maanantain aikana rikkonut talon sääntöjä useita kertoja. Kaiken lisäksi hän marssi päiväkirjahuoneeseen ilmoittamaan, että hän tulee rikkomaan tahallaan sääntöjä nukkumalla ja tiedusteli minkälaisen rangaistuksen hän tulee siitä saamaan.

– Menin päiväkirjahuoneeseen ja sanoin, että mä meen nyt nukkumaan. Ne sanoi, että mitä v**tua ja mä kerroin että meen nyt nukkumaan ja kysyin että mikä on rangaistus siitä, Ville kertoi.

Päiväkirjahuoneesta Ville palasi muiden asukkaiden joukkoon ja rikkoi tahallaan sääntöjä torkahtelemalla tuon tuosta. Isoveli joutui puuttumaan touhuun toistuvasti kuulutusten muodossa.

– Ville, rikot sääntöjä! Lopeta heti, äänentoistosta raikasi useita kertoja.