Cheryl Cole ”unohti” ex-miehensä elämäkerrastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Hänet on nimittäin kiinnitetty X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon.

Superjulkkikseksi viimeksi kuluneen parin vuoden aikana noussut Cheryl Cole erosi alkuvuodesta aviomiehestään Ashley Colesta, kun tämä jäi kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa. Ensi torstaina Cherylin elämästä julkaistaan elämäkertakirja, jonka sisältö tulee yllättämään monet. Through My Eyes -nimisestä elämäkerrasta on nimittäin jätetty tietoisesti pois iso osa Cherylin elämää, eli kaikki mikä viittaa muiden muassa hänen ex-aviomieheensä.

Ashley Colea tai pariskunnan avioeroa ei mainita tulevassa kirjassa lainkaan, The Sun raportoi. Ratkaisusta tekee hieman naurettavan se, että kirjassa väitetään Cherylin viettäneen viimeiset kaksi vuotta ”elämänsä parasta aikaa”. Samoin pois on jätetty myös lähes kohtalokas taistelu malariaa vastaan. Niiden sijaan nykyinen poikaystävä, tanssija Derek Hough, on mukana kirjassa.