Justin Timberlake vaarassa Facebook-leffan bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on nähty laulu-uransa lisäksi myös näyttelijänä valkokankaalla. Mies oli joutua tosielämän toimintakohtaukseen viikonloppuna uuden The Social Network -elokuvansa ensi-iltajuhlissa perjantaina New Yorkissa.

Justin Timberlake oli juuri antamassa haastatteluja yhteisöpalvelu Facebookista kertovan elokuvansa julkkisbileiden punaisella matolla, kun haastattelua puomi-mikrofonilla tallentanut äänimies menetty puomin hallinnan ja se putosi maahan. Access Hollywoodin mukaan metallipuomi putosi aivan Justinin viereen ja se oli samalla osua popparitähteä päähän.

Justin Timberlake otti vaaratilanteen rauhallisesti ja suostui jatkamaan haastattelujen antamista ja kuvissa poseeraamista. Justin esittää Facebook-leffassa Napster-palvelun perustajaa Sean Parkeria. Leffan muina tähtinä nähdään Jesse Eisenberg ja Andrew Garfield. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 22. lokakuuta.