Mariah Carey nolosta kompuroinnistaan: ”Se oli tarkoituskin” – Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -kilpailuista on kuluneen vuoden aikana pyritty tekemään aikaisempaa suurempia tapahtumia järjestämällä niiden yhteydessä esimerkiksi rock- ja popkonsertteja. Näin tapahtui viikonloppuna myös Singaporen kisoissa.

F1-sirkuksen lisäksi katsojia hemmoteltiin tunnettujen tähtien esiintymisillä, ja yksi tähdistä oli Mariah Carey. Neitokaisen esiintyminen ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, sillä hän menetti yllättäen tasapainonsa ja kaatui lavalle kesken kappaleen. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Kuten aidon popdiivan pitääkin, Mariah Carey ilmoitti heti kaatumisen jälkeen, että se kuului kyseisen Make It Happen -kappaleen koreografiaan ja että hänen oli siksi tarkoituskin kaatua. Videota katsellessa ei voi kuitenkaan välttyä ajatukselta, että selitykset ovat vain selityksiä.