Vida Guerran muodot sytyttivät eläinsuojelijat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja laulajana uraa luonut kuubalaissyntyinen Vida Guerra tunnetaan räväkkänä julkkisneitokaisena, joka pukeutuu usein tiukkoihin ja paljastaviin asuihin. Playboy-lehdessäkin urallaan poseerannut kaunotar nähdään jälleen näyttävissä kuvissa.

Tällä kertaa Vida Guerra nähdään poseeraamassa PETA-eläinsuojelujärjestön tapahtumassa, johon hän oli pukeutunut näyttävään vaaleansiniseen iltapukuun. Asu korosti latinokaunottaren muotoja varsin onnistuneesti, ja punaisella matolla riittikin salamavalojen välkettä Vidan saapuessa paikalle. Katso kuvat tästä.

Havannassa syntynyt, mutta jo vuosia Yhdysvalloissa asunut 36-vuotias Guerra on urallaan kokeillut niin laulajan, mallin kuin näyttelijänkin ammattia. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Suureksi julkkikseksi tähti ei kovista yrityksistään huolimatta ole kuitenkaan vielä päässyt.