BB-Ellinoora murtui kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kulunut viikko on ollut harvinaisen tunteikas, kun ensin talosta häädettiin sopimusrikkomuksen vuoksi BB-Ville, ja eilen hänen perässään seurasi yhtä yllättäen BB-Paul. Viimeksi mainittu lähti talosta omasta halustaan, eli henkilökohtaisesta syystä.

Kahdesta talosta poistetusta huolimatta tällä viikolla on ainakin tämän hetken tietojen mukaan myös normaali häätöäänestys. Eilen asukkaille kerrottiin nimeämisten tulokset, ja sunnuntaina häädetään joko BB-Marika tai BB-Ellinoora. Marika osasi odottaa nimeämistään, mutta tieto nimeämisestä sai Ellinooran murtumaan itkuun.

Ensin Ellinoora yritti ottaa tiedon urheasti ja hymyillen vastaan, mutta pian kyyneleet tulvivat neitokaisen silmiin. Nikon ja Ksenian vitsailut kevensivät hieman tunnelmaa, mutta Ellinooraa se ei kovin pitkään auttanut. Neitokainen ihmetteli itsekin reaktiotaan.