BB: Ellinoora ulos Big Brother -talosta: ”En mä yleensä riisu”

Big Brother · Stara.fi

Tänään häädettiin Big Brother -talosta BB-Ellinoora, joka murtui aiemmin tällä viikolla kuultuaan olevansa mukana häätöäänestyksessä. Hänellä oli vastassaan BB-Marika, joka selviytyi jälleen kerran äänestyksestä.

Tänään vaalea neitokainen ei kuitenkaan vuodattanut kyyneleitä, vaikka joutui poistumaan talosta. Sen sijaan Marika, BB-Elisabet ja BB-Ksenia purskahtivat itkuun Ellinooran poistuttua talosta. Studioon päästyään Ellinoora kertoi tunnelmiaan.

– Mua pelottaa että mä pyörryn. Kseniasta tuli mulle läheisin talossa. Satu oli aika vahva persoona ja ehkä se sitten pelotti eniten, Ellinoora kertoi.

Tämän jälkeen Ellinoora näki nimeämisvideot ja sai huomata lähes kaikkien asukkaiden nimenneen hänet häätöäänestykseen. Neitokainen joutui kotimatkan kynnyksellä myös kommentoimaan taanoisia sunnuntai-bileitä, joissa hän oksenteli ja riisui vaatteitaan.

– No, kyllä mulle alkoholi maistuu, ja varmaan on Kuopion baareista tullut lennettyä myös pihalle, mutta en mä yleensä riisu, Ellinoora lisäsi.