Ashley Tisdale poseerasi pikkubikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut nuori Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta nyt hän on viimein aktivoitunut työrintamalla pitkän tauon jälkeen.

Viime syksynä hiuksensa tummentanut nuori tähti ikuistettiin pari viikkoa sitten televisiosarjansa kuvauksissa varsin näyttävään cheerleader-asuun pukeutuneena. Nyt Ashley on ehtinyt myös lomailemaan, sillä upeavartaloinen kaunotar ikuistettiin nauttimassa poikaystävänsä kanssa auringosta pieniin bikineihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä nuori kaunotar julkaisee verkossa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.

Uusimmat