BB-Petri Ninolle: ”Et tule voittamaan etkä ole finaalissa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelmat ovat kiristyneet entisestään Ellinooran eilisen häädön seurauksena. Erityisesti BB-Petri on ryhtynyt manaamaan muita asukkaita ulos talosta. Aiemmin hän ilmoitti, että Marikan olisi pitänyt pudota sunnuntaina.

Tänään aamupäivällä puhe kääntyi asukkaiden raha-asioihin, ja erityisesti BB-Nino valitteli velkakierrettään ja pohti kuinka hänen raha-asioitaan hoidetaan ulkomaailmassa. Petri ilmoitti samalla Ninolle, että hänen ei kannata stressata asiasta, koska pian hän on taas ulkona talosta.

– Voin kertoa, että et tule voittamaan etkä ole finaalissa. Voin sanoa että sut on niin nähty, eikä kukaan jaksa enää katsoa sua. Vaihda CD:tä, Petri totesi muiden yllätykseksi eikä vaikuttanut sanovan sitä pelkästään huumorimielessä.

Hetken hiljaisuuden jälkeen keskustelu jatkui, mutta Nino kieltäytyi jatkamasta keskustelua hänen omista raha-asioistaan. Puhe siirtyi Satun asuntoon, jonka hän saa ensi vuonna maksettua omakseen. Erityisesti BB-Niko nosti seinäjokelaiselle hattua saavutuksesta.